Sanitarije spet za vse

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Počitniški dom. Kopalci naj bi porabili preveč vode in toaletnega papirja.
Oglej si celoten članek

"Zaračunavajo nam pet evrov parkirnine, potem pa ne moreš niti na WC," se je pritožila bralka. V počitniškem domu Debeli rtič, ki ga upravlja ministrstvo za notranje zadeve (MNZ), so bile namreč od prejšnjega petka do srede spodnje sanitarije ob plaži zaprte. Ko so se dnevni uporabniki pritožili osebju in ko smo poslali pisno novinarsko vprašanje, so sanitarije spet odprli.

Foto: Barbara Milavec stranišča Porabijo preveč vode

Osebje počitniškega naselja je pred tem jeznim kopalcem reklo, da porabijo preveč vode in toaletnega papirja ter da so dovolili uporabo sanitarij zgolj uporabnikom počitniških hišic oziroma prikolic s ključi. Oni pa lahko uporabljajo sanitarije ob recepciji, ki so nekaj sto metrov od plaže. "Zdi se mi nesprejemljivo, da tako ravnajo z nami. Nekega dne je neki moški pripeljal majhnega otroka na veliko potrebo, a se je zato, ker so bile sanitarije zaprte, podelal in ga ni imel kje umiti," je razložila bralka.

Dostopno vsem

Na MNZ so pojasnili, da je parkirnina v skladu s cenikom, ki ga je potrdila Vlada Republike Slovenije, in da so sanitarije dostopne vsem. Zakaj so bile te od petka do srede zaprte, niso povedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 16. Julij 2011.

    ...še nekaj...debeli rtič ni plaža, nima mreže in reševalca...bedaki, a vam ni jasno??

  • 15:54 16. Julij 2011.

    to bi morali že zdavnaj zapret...tudi kamp...to je sramota vseh sramot!!! destinacija za LJ in ostale notranjce...poleg tega pa se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.