Sarajevski filmski festival v ljubljanskem Kinodvoru

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tradicionalni Sarajevski filmski festival, ki je letos prvič potekal tudi v odprtem prostoru Kinodvora v Ljubljani, je pokazal pravilnost ideje, da je umetnost univerzalni jezik sporazumevanja, ki povezuje vzhod in zahod, moje in tvoje, blizu in daleč.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Kino Dvor Ljubljana je kot mesto, iz katerega izvirajo številna imena filmske umetnosti in kjer je ustvarjalnost še posebno negovana, spet potrdila, da zna ceniti vrhunske filmske umetniške dosežke, občinstvo pa je navdušeno uživalo v projekciji filma oskarjevca Morgana Nevilla „Glasba tujcev: Yo-Yo Ma in skupina Silk Road“. 

Občutek, da Sarajevo komunicira neposredno z mestom ob Ljubljanici, je še en umetniški most z razlogom. Medtem ko se vtisi še oblikujejo, so občutja, sporočena v Ljubljano iz popolnoma različnih mest, enaka: Vsi mi smo iz istega filma!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.