Šarca takole nekdo okradel. Goljufa ga še naprej.

Foto: Profimedia
Nekdo se je pošteno lotil premierja Marjana Šarca.
Oglej si celoten članek

Marjanu Šarcu je na spletu neznani storilec ukradel identiteto. V njegovem imenu komunicira preko Facebook Messengerja, nima pa profila na Facebooku.

Šarec je glede kraje obvestil svoje Facebook prijatelje in sledilce: "S strani uporabnikov FB sem bil obveščen, da nekdo komunicira v mojem imenu preko fb messengerja. Nima fb profila, samo messenger. Na fotografiji je primer tovrstne komunikacije. Sam nikakor ne uporabljam takega načina komunikacije. Če ste dobili tovrstno sporočilo, ga ignorirajte, saj gre za lažni profil, oziroma krajo identitete. Hvala za razumevanje in lep dan vsem."

xxx

Slovenija To sporoča premier Šarec staršem otrok v zasebnih šolah

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:09 18. Junij 2019.

    Spet ene izmed Šarčevih sprenevedanj.

  • 10:55 18. Junij 2019.

    SDS mafija kdo pa drugi........Šarec jih prehiteva po desni in levi.......Janša pa v jok in Urško lama vsak dan

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.