Šarić bi se pobotal

Foto: Žurnal24 Municipius S zahteva dolg, ki naj bi ga Slovenijales imel do Jugobanke v stečaju
Terjatve. Narkokralj bi umaknil tožbo Slovenijalesa.
Oglej si celoten članek

Srbsko podjetje Municipius S, za katerim naj bi stal balkanski narkokralj Darko Šarić, Slovenijalesu ponuja poravnavo. Obravnava, ki bi na ljubljanskem sodišču morala biti danes, je odpadla.

Tožnik predlaga umik tožbe, tožena stranka pa se še ni izjasnila, ali s tem soglaša, zato je sodnica rok podaljšala,” so pojasnili na sodišču.

Spomnimo, Municipius S od Slovenijalesa zahteva okoli 53 milijonov ameriških dolarjev. Srbsko podjetje je namreč aprila 2008 odkupilo dolg, ki naj bi ga imel Slovenijales do Jugobanke v stečaju. Kaj zahtevajo v zameno za umik tožbe, ni znano, saj se odvetnik Municipiusa S Branko Gorše na klice ni odzival.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.