Sava Bohinjka vrnila nesrečnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Reševanje utopljenega kanujista pri vasi Selo pri Bledu je končano. Truplo so reševalci rešili iz vodnega sifona. Znana tudi identiteta.
Oglej si celoten članek

Kot je za Žurnal24 povedal Bojan Kos s PU Kranj, so reševalci danes dopoldan okoli 10. ure iz vode vendarle uspeli izvleči truplo moškega, ki se je včeraj okoli 19. ure prevrnil s čolnom med veslanjem po Savi Bohinjki. 

Moški ni izplaval, njegovo truplo so kasneje gasilci, potapljači in vodniki s psi našli v sifonu pod mostom na Selu pri Bledu. Da so ga lahko dvignili na površje, so morali po poročanju Uprave za zaščito in reševanje najprej dvigniti nivo jezu v Soteski, da so s tem zmanjšali pretok vode. 

Po podatkih policije je utonil 45-letni Radovljičan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.