Savdski princ umoril ljubimca

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Princ iz Savdske Arabije je spolno zlorabljal in na smrt pretepel svojega služabnika. Na sodišču je umor priznal.
Oglej si celoten članek

34-letni princ Saud Abdulaziz Bin Nasir Al Saud je priznal zločin, ki ga je zagrešil v nekem londonskem hotelu februarja letos. Svojega ljubimca Bandarja Abdulaziza, ki je bil obenem tudi njegov služabnik, je princ po več tednih fizičnega in spolnega zlorabljanja brutalno pretepel v dvigalu, smrtni udarec pa mu je zadal v hotelski sobi.

Britanski tožilci so razkrili, da je Al Saud, ki je sicer vnuk kralja iz Savdske Arabije, svojega ljubimca davil in grizel, nato pa je poklical policijo in povedal, da je Abdulaziza umoril vlomilec. Pozneje je umor priznal. Princ in njegov ljubimec sta potovala po Evropi, prestolonaslednik pa naj bi se zabaval z moškimi prostitutkami in zapeljeval natakarje. Na sodišču ni hotel priznati svoje istospolne usmerjenosti, sojenje pa se bo nadaljevalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.