SCT ob posel v Beogradu

Foto: Žurnal24 SCT ostal brez poslednjega rešitelja. (Foto: Bobo)
Podjetje SCT je izgubilo posel pri gradnji mostu čez Savo v Beogradu.
Oglej si celoten članek

Beograjska direkcija za gradbeništvo je SCT, ki bi moral graditi krožišče na severni strani dostopa do mostu, že obvestila o prekinitvi pogodbe.

SCT je po podpisu pogodbe o gradnji pristopnih cest do mostu čez reko Savo v Beogradu decembra razglasil plačilno nesposobnost, kar bi lahko po oceni beograjskih oblasti vplivalo na izpolnjevanje pogodbenih obveznosti slovenskega gradbinca.

Močno zadolžen SCT je v zadnjem času sicer dobil tudi nekaj novih poslov v Srbiji. Njihova hčerinska družba SCT&CG Montaža iz Beograda je pridobila gradnjo Športno-rekreacijskega centra Voždovac z nogometnim igriščem na strehi objekta. SCT naj bi gradil tudi logistični center PTT Srbije v Zemunu, sodeloval pri gradnji nemškega podjetja Norma Group v Subotici ter Plazza centra v Kragujevcu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.