SDS bi znova o Jakliču

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ljubljanski mestni svet bo morda znova odločal o položaju direktorja Lekarn Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Svetniška skupina SDS je vložila zahtevo, naj mestni svet na naslednji seji, ki bo 13. februarja, na podlagi zahteve Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) obravnava tudi točko Opredelitev in ocena škodljivih posledic ob imenovanju Marka Jakliča za direktorja javnega zavoda Lekarna Ljubljana (LL).

“Od odgovornih na mestni upravi hkrati pričakujemo, da bodo pravočasno pripravili podrobno gradivo o škodljivih posledicah imenovanja Jakliča za javni zavod in funkcijo direktorja, kar je v svojem dopisu zahtevala KPK,” so zapisali v SDS.

Odgovor Mestne občine Ljubljana na to še čakamo, so pa po dopisu KPK že pojasnili, da s soglasjem za imenovanje Jakliča za direktorja LL “nikakor ni porušen ugled in dobro delovanje javnega zavoda, o čemer med drugim govori povečanje števila imetnikov kartice zvestobe v preteklem letu”.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:44 11. Marec 2012.

    Težko vam bo uspelo saj je Jankovićev človek.

  • 09:37 7. Februar 2012.

    Čeprav ima SDS, več kot preveč, svojga gnoja, se strinjam....taka baraba ne more bit prva violina LL!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.