SDS sklical izredno sejo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poslanska skupina SDS zahteva sklic izredne seje, na kateri bi obravnavali predlog novele zakona o pravilih cestnega prometa.
Oglej si celoten članek

Poslanska skupina SDS zahteva sklic izredne seje Državnega zbora Republike Slovenije, na kateri bi obravnavali predlog novele zakona o pravilih cestnega prometa, ki jo je poslanska skupina SDS vložila v parlamentarni postopek.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je glavni namen predlagane novele ublažitev izrekanja glob tistim kršiteljem cestnoprometnih predpisov, ki ne ogrožajo drugih udeležencev ter varnosti v cestnem prometu, prav tako pa ni bila (oziroma tudi ne bo) s prekrškom povzročena škoda.

Več o sami noveli si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:04 4. Oktober 2011.

    Seveda deluje. Njegov namen je polnjenje drzavne blagajne.

  • 15:35 4. Oktober 2011.

    Preveri statistiko idiot, predno govoriš neumnosti-letos je na cestah več mrtvih kot lani ob istem času. Torej sedanji zakon po …

  • 15:09 4. Oktober 2011.

    Za glasove na volitvah so pripravljeni SDS-ovci ukint kazni in uvest ponovno morijo po cestah!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.