Še bodo šivali

Foto: Žurnal24 Boris Kastivnik, stečajni upravitelj Preventa Globala, napoveduje skorajšnjo pro
Boxmark. Še pol leta bo najemnik v hali v Radljah.
Oglej si celoten članek

Boxmark je izrazil željo, da se sklenjena najemna pogodba na lokaciji v Radljah ob Dravi podaljša za naslednjo polovico leta, medtem ko za lokacijo v Slovenj Gradcu nima več interesa,” je Boris Kastivnik, stečajni upravitelj Preventa Globala, zapisal v svojem rednem poročilu, ki ga je predložil sodišču.

Če gre verjeti podatkom velenjske enote zavoda za zaposlovanje, družba Boxmark trenutno zaposluje skoraj polovico nekdanjih Preventovih delavcev, veliko večino za določen čas, pogodbe pa podaljšujejo mesečno.

Kot v poročilu navaja Kastivnik, za stečajnega dolžnika enega od večjih problemov predstavlja nedokončan projekt laserskih kartic, medtem ko naj bi imeli za mariborski Aerodrom vsaj dva resna kupca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.