Še en, ki je davil svojo ženo

34-letni moški je pretepal svojo ženo in ji v prisotnosti otroka grozil, da jo bo ubil.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice so bili včeraj popoldne obveščeni o novem primeru nasilja v družini. Takoj so odšli na kraj in zaščitili žrtvi, ki sta pred nasilnežem uspeli pobegniti.

34-letni moški je pred tem pretepal svojo ženo, jo davil in vlekel za lase. Žrtev je žalil in ji ob prisotnosti otroka grozil, da jo bo ubil. Policisti so nasilnežu izrekli prepoved približevanja žrtvama zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njuno življenje. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini ter zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

PREBERITE TUDI: 
Moški, ki je zadavil svojo ženo in truplo prevažal v avtomobilu, si je v zaporu sodil sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.