Še ena huda nesreča: Umrl voznik, ki je prehiteval

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Voznik po prehitevanju ni zapeljal nazaj na svoj vozni pas, ampak izven vozišča.
Oglej si celoten članek

Zaradi posledic prometne nesreče v Spodnjem Doliču umrl 68-letni voznik.

"Voznik osebnega vozila, ki je prehiteval vozilo, po prehitevanju ni zapeljal nazaj na svoj vozni pas, pač pa je z nezmanjšano hitrostjo zapeljal izven vozišča," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. 

Hudo poškodovanega voznika so s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je 68-letnik podlegel poškodbam.

"V prometni nesreči se je poškodovala tudi 66-letna sopotnica," so še sporočili s PU Celje. 

Policija navaja, da je to že letošnja deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje. "Lani v enakem obdobju je v prometni nesreči umrla ena oseba," je še pojasnila Tribulinova. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:44 30. April 2019.

    A lahko prosim že kar zdaj napišete, da se bo verjetno jutri zgodila še kakšna?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.