Še ena nesreča s smrtnim izidom

Iz PU Kranj so sporočili, da je danes ponoči umrla 78-letnica, ki je včeraj zvečer povzročila prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Vceraj okoli 19. ure so bili jeseniški policisti obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in z udeležbo dveh osebnih vozil. Policisti so po pregledu kraja nesreče ugotovili, da je nesrečo povzročila 78-letna voznica osebnega avtomobila iz okolice Žirovnice, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubila oblast nad vozilom in zato trčila v vozilo mlajše udeleženke, ki je pravilno pripeljala nasproti.

Povzročiteljica nesreče je zaradi hudih telesnih poškodb ponoci umrla, druga udeleženka pa ni bila telesno poškodovana. To je že osma prometna nesreča s smrtnim izidom na gorenjskih cestah letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.