Še ena smrtna žrtev na cestah

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V bližini naselja Pesnica se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil umrl motorist, s čimer se je število smrtnih žrtev na cestah v letošnjem letu povzpelo že na 27.
Oglej si celoten članek

V sredo ob 17.48 se je na na regionalni cesti izven naselja Pesnica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 41-letni motorist.

PREBERITE ŠE: 

"Motorist je vozil iz smeri Šentilja proti Pesnici," so zapisali na Generalni policijski upravi. "Izven naselja Pesnica je zaradi neprilagojene hitrost padel po vozišču in zdrsnil na travnato nabrežje, kjer je trčil v kovinski drog prometnega znaka." Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Že 27 žrtev na cestah

Število smrtnih žrtev v letošnjem letu se je tako povzpelo na 27, kar je precej več kot lansko leto v enakem času, ko je na cestah umrlo 19 oseb. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.