Še ena smrtna žrtev na cestah

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Okoli 15.20 ure se je izven naselja Latkova vas zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 90-letni pešec.
Oglej si celoten članek

"Po prvih podatkih je 86-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Vranskega proti  Šempetru, v bližini krožišča izven naselja Latkova vas, trčil v 90-letnega  pešča, ki je vozišče prečkal izven prehoda za pešce z voznikove leve strani," je pojasnila Milena Tribulin. "Pešec je na kraju nesreče poškodbam podlegel, voznik pa je po trčenju zapeljal na vzporedno makadamsko cesto in nato z vozišča, kjer se je njegovo vozilo prevrnilo."

Voznik se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

To je letos tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. V vseh treh primerih so umrli pešci. Lani v enakem obddobju so na Celjskem v prometnih nesrečah umrli štirje ljudje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.