Še ena tragična nesreča na cesti vzela življenje 46-letnika

Foto: PGD Ilirska Bistrica Prometna nesreča, prevrnjen avto pod cesto
V ponedeljek ob 18.25 se je na regionalni cesti iz Planine proti Grčarevcu v občini Logatec zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 46-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.
Oglej si celoten članek

Voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz Planine proti Grčarevcu v občini Logatec, ko je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v kovinsko zaščitno ograjo, jo prebil ter zapeljal v okoli 30 metrov globok prepad. Zaradi hudih poškodb je voznik umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    07:45 30. Junij 2020.

    Nehajde že takšne dogodke vstrajno označevati za nesrečo. Gre namreč za zavestno dejanje, ki je vodilo v samomor iz malomarnosti. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.