Še ena žrtev prometne nesreče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V novomeški bolnišnici je zaradi posledic prometne nesreče, do katere je prišlo v soboto pri Križevski vasi, umrl 56-letni moški.
Oglej si celoten članek

Policisti, ki so opravili ogled kraja prometne nesreče, so ugotovili, da je 56-letni voznik v soboto nekaj pred 20. uro vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Metlike proti Črnomlju. Zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v kamnit podporni zid. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer je umrl.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo že 12 oseb (ena v enakem obdobju lanskega leta).

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.