Še ena žrtev prometne nesreče

Foto: PDG Velenje Nesreča na Partizanski cesti v Velenju Foto: PDG Velenje Nesreča na Partizanski cesti v Velenju Foto: PDG Velenje Nesreča na Partizanski cesti v Velenju
Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila 29. avgusta v Velenju, je umrla 41-letna voznica osebnega vozila.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so bili obveščeni, da je zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila 29. avgusta 2016 na Partizanski cesti v Velenju, umrla 41-letna voznica osebnega vozila.

"To je letos štirinajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje," pojasnjuje Milena Tribulin s PU Celje. 

Nesreča se je zgodila na Partizanski cesti v Velenju okoli 9. 30 zjutraj, ko sta trčili osebno in kombinirano vozilo. 

Reševalci NMP Velenje so dve poškodovani osebi prepeljali v nadaljnjo oskrbo v bolnišnico.

"41-letna voznica osebnega vozila se je na Partizanski nepravilno vključila v promet in je trčila v osebno vozilo 43-letne voznice, ki je pravilno pripeljala iz smeri Šoštanja," so dan po nesreči pojasnili na PU Celje. "41-letna voznica se je v trčenju hudo poškodovala, 43-letna voznica pa lažje."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Sas
    20:44 5. September 2016.

    To je pripomocek, ki ga gasilci postavijo na volan, da jim med resevenjem slucajno ne raznese airbaga in jih poskoduje.

  • 18:51 5. September 2016.

    Kaj je to na volanu ?????

  • 16:05 5. September 2016.

    Očitno se je med vožnjo zabavala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.