Še jutri možnost prijave za do 27 tisoč evrov štipendije

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kdor bo v letu 2016 začel s študijem v tujini, se lahko še jutri prijavi na razpis za štipendije Ad Futura.
Oglej si celoten članek

"Vsi, ki boste v letu 2016 pričeli s študijem v tujini, se lahko do vključno srede, 13. 4. 2016, prijavite na razpis za štipendije Ad futura za študij v tujini," sporoča Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, ki objavlja razpis. 

Vrednost razpisa je 1,8 milijona evrov, od tega za dodiplomski oziroma enoviti magistrski študij pod točko A 730 tisoč evrov, za podiplomski študij pod točko B pa 1,1 milijona evrov. 

Štipendirajo samo programe, po katerih študent dobi javno veljavno spričevalo, štipendija pa se podeli za šolnino in za življenjske stroške. 

Za šolnino je mogoče dobiti največ 15 tisoč evrov na leto, za življenjske stroške pa šest, devet alii dvanajst tisoč evrov na leto, odvisno od kraja študija. 

Več informacij lahko dobite na tej povezavi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.