Še naprej mrzla zima

Foto: EPA
Foto: EPA
Za naslednje dni bi težko rekli, da bodo topli, čeprav bodo do četrtka dnevne temperature od najnižjih jutranjih, ki bodo tudi do -20 °C, narasle do 6 °C. Ne bo pa več novega sneženja. Tistim, ki zim ne marajo preveč, bo torej ta teden nekoliko bolj naklonjen.
Oglej si celoten članek

Obetajo se nam malce toplejši dnevi. Kar pa ne pomeni, da ne bo mrzlo. Torkovo jutro bo tako med bolj mrzlimi, saj meteorologi pričakujejo tudi do -20 stopinj Celzija; zato se jutri nikar ne pozabite zelo dobro obleči, če se boste že zjutraj odpravljali iz ogrevanih prostorov.

Kot nam je pojasnil Brane Gregorčič z Agencije Republike Slovenije za okolje, bodo v prihodnjih dneh predvsem temperature čez dan za odtenek prijaznejše, saj se bodo povzpele nekoliko nad ledišče – res pa je, da nad ničlo ne bodo vztrajale veliko ur. Večje bodo razlike med jutrom in dnevom – tako bodo temperature zgodaj zjutraj v prihodnjih dneh med -10 in -20, v noči na četrtek med -5 in -10, čez dan pa se bodo temperature v četrtek povzpele na 5 ali 6 stopinj Celzija.

Novega sneženja po zagotovilih meterorologov v prihodnjih dneh ne bo več. Dnevi bodo bolj sončni, a zrak bo suh in sneg se še ne bo topil.

Kot nam je še pojasnil dežurni meteorolog, do konca meseca odjuge z dežjem še ni na vidiku. Kljub temu bo občutek boljši in toplejši, predvsem zaradi bolj sončnih dni, ki se nam obetajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.