Še po nasvet

Foto: Žurnal24 Adela Vlašič Tovornik in Nuša Konec Juričič menita, da ljudje v stiski potrebuje
Tu smo zate. Psihološka svetovalnica bo nudila pomoč vsaj še do konca leta.
Oglej si celoten članek

"Svetovalnica bo ljudem v stiski najverjetneje na voljo še celo letošnje leto. Njeno delovanje sta že podprla svet savinjske statistične regije ter ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve. Čakamo pa še na rezultate razpisa ministrstva za zdravje," je povedala Nuša Konec Juričič, predstojnica oddelka za socialno medicino na Zavodu za zdravstveno varstvo Celje in vodja programa za prvo psihološko pomoč v stiski.

Kot smo poročali, se je svetovalnica znašla pred dilemo, kako naprej, saj za delovanje ni bilo zagotovljenih dovolj finančnih sredstev. Svetovalnica je sicer odprta vsak ponedeljek, torek in četrtek, posamezniki pa za razgovor s strokovnjakom ne potrebujejo napotnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.