Še podaljšali prijave

Foto: Žurnal24 Na pol zgrajen terminal čaka na novega izvajalca gradbenih del. (Foto: mediaspee
Letališče Maribor. Na željo interesentov za dokončanje del ministrstvo podaljšalo rok za prijavo na razpis.
Oglej si celoten članek

Ministrstvo za promet je še drugič podaljšalo rok za prijavo gradbincem, ki se želijo prijaviti za dokončanje del na potniškem terminalu Letališča Edvarda Rusjana Maribor. Ker so potencialni izvajalci, kot je razvidno s portala Enaročanje, izrazili željo, da se rok podaljša, so jim na ministrstvu postavili nov rok, in sicer 10. maj do 10. ure, javno odpiranje ponudb pa bo dve uri pozneje. Za dela naj bi se zanimalo okoli deset gradbenih podjetij.

Vložili bodo zahtevek
Ministrstvo za promet pa se je tudi odločilo, da bo zoper prejšnjega izvajalca SCT, ki zaradi likvidnostnih težav ni dokončal del, vložilo odškodninski zahtevek za povračilo dodatnih stroškov, ki so 
nastali zaradi tega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.