Še pred zimo

Foto: Živa Zakšek
Foto: Živa Zakšek
Priključek. Dars za dokončanje čaka partnerja, začeli naj bi septembra.
Oglej si celoten članek

Ni videti, da bi bil pokriti vkop pod železniško progo, edini nedokončan del mirnopeške navezave na dolenjsko avtocesto, kmalu dokončan, saj dela stojijo, odkar se je spomladi z gradbišča umaknil SCT.

Čakajo Primorce
“Z SCT, vodilnim partnerjem po tej pogodbi, smo sodelovanje zaradi njegove insolventnosti prekinili, izpolnitev pogodbenih obveznosti zahtevamo od preostalih pogodbenih partnerjev – Primorja in Kraškega zidarja,” nam je povedal Marjan Koler z Darsove službe za komuniciranje. Ta dva so, kot je pojasnil, pozvali, naj določita vodilnega partnerja, s katerima bo Dars sklenil dodatek k obstoječi pogodbi.

“Prizadevali si bomo za dokončanje del do začetka letošnje zime,” je dodal Koler. Zvone Lah, mirnopeški župan, pa dvomi, da se bodo dela, če omenjeni dodatek ne bo podpisan pred avgustom, začela septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.