"Še živali bolj zaščitene"

Foto: Žurnal24 Na Dobu zanikajo, da je Janko Gačeša v samici. Ima pa omejeno možnost druženja i
Premestitev. Janko Gačeša v samico ali le v zaporniško bolniško sobo?
Oglej si celoten članek

"Najprej so ga privedli iz psihiatrične bolnišnice Vojnik v zapor, zdaj pa še iz ambulante. Kam? Zakaj?" se sprašuje mati obsojenca Janka Gačeše Amalija Kavaš Gačeša."Premestili so ga v samico – brez disciplinskega postopka – in mu kljub diagnozi niso dovolili, da bi prej obiskal psihiatra," je ogorčena tudi njegova partnerica Mojca Belec.Ker se ga utišati ne da, ga je treba korak za korakom zatreti, pravi in dodaja, da so še živali bolj zaščitene pred likvidacijo.

Po navedbah direktorja Doba so obsojenca premestili iz ene bolniške sobe v drugo zaradi zagotavljanja ustreznega reda in miru, je zapisala Mojca Hardi z uprave zaporov. V sobi je s še enim obsojencem, omejili pa so mu možnosti druženja, so še zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.