Sedem tujcev v Slovenijo brez vednosti voznika

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
7 tujcev se je v Makedoniji brez vednosti voznika tovornjaka vkrcalo v priklopnik. Na mejnem prehodu Gruškovje so jih prijeli policisti.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 15.10 so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na vstopu v Slovenijo pri pregledu tovornega in priklopnega vozila bolgarskega registrskega območja ugotovili, da so se v notranjosti priklopnika nahajalo sedem tujcev.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor so se državljani Afganistana, Malija, Sudana in Ekvatorialne Gvineje, v Makedoniji vkrcali na priklopnik brez vednosti voznika. Vozila na niso zapustili niti pri vstopu v Slovenijo in so tako protipravno prestopili državno mejo s Hrvaško. Policisti so tujce pridržali in jih isti dan predali hrvaškim varnostnim organom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:31 10. November 2012.

    Žal se bodo morali vrniti domov,ker ni več tistih na oblasti,ki so državljanstva podeljevali na lepe oči!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.