Sedemletnik na krvavem pohodu

Foto: Žurnal24 Varnostne kamere so ujele dečka pri dejanju.
Deček je v avstralskem ZOO-ju na lastno pest izvedel pravi masaker. Varnostne kamere so ga ujele, ko je osvobodil 13 živali in z njimi nahranil krokodila.
Oglej si celoten članek

V živalskem vrtu Outback zoo v avstralskem Alice Springsu so kamere posnele dečka, ki je pripravil pravi živalski masaker. V 30 minutah je deček osvobodil in pobil več plazilcev in z njimi nahranil 3-meterskega krokodila. Iz posnetkov je razvidno, da se je deček ob dejanju smejal.

Uslužbenci so zaradi dejanje zgroženi, posebno, ker je pobil redke živalske vrste. Med drugim kuščarje, želve in skoraj dva metra dolgega varana.

Direktor živalskega vrta Rex Neindorf je zaradi dejanja šokiran, saj gre za mladoletnega dečka. Odgovorni razmišljajo o tožbi zoper njegove starše. Policisti so mater že zaslišali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.