Šef Kada v vladni palači

Foto: Žurnal24 Predsednik uprave Kapitalske družbe (Kad) Uroš Rožič je okoli 11.30 vstopil v vl
Predsednik uprave Kapitalske družbe (Kad) Uroš Rožič je okoli 11.30 vstopil v vladno poslopje. Se na Kadu in Sodu obetajo menjave?
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je bil Kad ena od družb poleg Slovenske odškodninske družbe (Sod), za katero je minister za razvoj Mitja Gaspari v soboto napovedal menjave vodstva. Uroš Rožič ob vstopu v vladno poslopje ni želel izjaviti ničesar. Prav tako se nam ni oglasil na telefon.

Vlada spodmika direktorje
Kot smo že pisali na naši spletni strani, mandat vodstvoma Kada in Soda poteče prav ta mesec. Vendar eden od naših virov pravi, da to ni edini razlog za Gasparijevo sobotno napoved. Tudi v Sodu sicer pričakujejo menjavo vodstva, toda … "Če je bilo v podtonu slišati namig o slabem delu upravnega odbora (UO) Soda, potem menim, da minister Gaspari ni bil pravilno ali zadostno informiran, kaj je dosegel Sod v zadnjih štirih letih," se je na sobotno napoved o menjavi vodstev Soda in Kada odzval predsednik UO Soda Milan Podpečan. Več v naslednji povezavi .

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.