Selitev še ta mesec

Foto: Žurnal24 Franc Kangler, mariborski župan, in Miroslav Temnik, direktor Stavbarja, enega i
Dom pod Gorco. Delo 67 ljudem, postelje 150 varovancem.
Oglej si celoten članek

Nov dom za starostnike Dom pod Gorco, ki je razburjal javnost, že preden so se vanj naselili varovanci, naj bi svoja vrata odprl konec januarja. "Takoj po uspešno opravljenem pregledu in pridobitvi vseh dovoljenj bomo začeli vselitev," je povedala Irena Hedl, direktorica doma.

Za potrebe ustanove bo treba zaposliti 67 ljudi. "Skladno z vseljevanjem varovancev bomo novo delovno silo zaposlovali postopoma," je dodala. V domu bo na voljo 150 postelj v 48 enoposteljnih in 51 dvoposteljnih sobah.

Koliko točno bo znašala investicija družbe, ki je v večinski lasti Mestne občine Maribor, pa Hedlova ni želela razkriti. "To bo znano po končanih delih in opravljenem obračunu," je še povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.