Senica pod drobnogledom tožilstva

Foto: Žurnal24 Odvetnik Miro Senica.
Bulmastifi. Tožilstvo preiskuje, ali je šlo v primeru ovadbe zoper veterinarskega inšpektorja za krivo ovadbo.
Oglej si celoten članek

Tožilci. Tožilci proučujejo sum krive ovadbe odvetnika Mira Senice, ki je v medijih priznal, da je veterinarskega inšpektorja Uroša Andrenška ovadil zgolj v sklopu procesnega manevra vračanja psov Saši Baričeviču, je potrdila vodja državnega okrožnega tožilstva v Ljubljani Tamara Gregorčič.

V imenu stranke
Odločitev tožilci še niso sprejeli, saj je bila izjava podana šele pred kratkim, je razložila Gregorčičeva. Ovadba je bila podana proti veterinarskemu inšpektorju Urošu Andrenšku zaradi zlorabe položaja in pravic. Ali bo sum krive ovadbe, ki se preganja po uradni dolžnosti, potrjen, bo ugotovilo tožilstvo. V ovadbi zoper Andrenška pa je navedeno, da jo je v imenu Baričeviča podal Senica. "Naznanitelj po svojih pooblaščencih ..." piše v ovadbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.