Šentilj: 26-letnik z železno palico udaril psa, da se ne more premikati

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Okoli tretje ure ponoči se je nad psa spravil z železno palico.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletni domačin iz območja Šentilja je okoli tretje ure ponoči z železno palico udaril psa, ki je v lasti njegovega 53-letnega očeta. Psa je poškodoval tako zelo, da se ne more premikati. Policisti bodo storilca kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu zaradi suma storitve kaznivega dejanja mučenja živali.

Kot so še sporočili iz Policijske uprave Maribor, so o dogodku obvestili tudi upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Lastnik psa namreč veterinarju, ki je prišel na kraj, kljub hudim poškodbam psa ni dovolil evtanizacije, niti kakega drugega posega in je psa sam odpeljal v oskrbo k drugemu veterinarju v Maribor.

Policisti bodo poleg tega omenjeni upravi podali tudi predlog za uvedbo postopka o prekršku, saj pes ni čipiran, ni bil pravilno cepljen in nima potnega lista za živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 06:31 6. Junij 2019.

    Crkni prasec smrdljivi.... da mi je prilika, bi te jaz sesul z macolo tisto tvojo glavo debilno.

  • 01:22 6. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 19:46 5. Junij 2019.

    Človek ostane brez besed. Za take, kot je tale 26-letnik (pa tudi njegov fotr), doživljenjski Goli otok ne bi bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.