Šentviški predor zaprt, obvoz urejen

Foto: PIC
Foto: PIC
Predor Šentvid bo predvidoma med 10. in 12. uro zaprt za promet v obe smeri. S tem bo za dve uri zaprt tudi nekaj več kot trikilometrski odsek avtoceste A2 med priključkom Celovška cesta in razcepom Koseze.
Oglej si celoten članek

V predoru Šentvid bo med zaporo izvedena vaja zaščite in reševanja izrednega dogodka, so sporočili iz družbe za avtoceste.

Med predvidoma dvourno zaporo predora bodo v Kosezah in Šentvidu zaprti tudi vsi uvozi na navedeni odsek avtoceste: s Podutiške ceste ter uvoz s Celovške ceste v predor iz smeri Kranja v Šentvidu.

Iz smeri Kranja bodo vozila avtocesto zapustila na izvozu za Celovško cesto v Šentvidu, iz smeri Kozarij pa bo promet za smer proti Kranju preusmerjen na severno ljubljansko obvoznico in na njej na izvoz Ljubljana-sever na Celovško cesto.

Obvoz bo označen. V obdobju zapore bo zaradi skrajšanja cestninske ceste na gorenjski cestninski postaji Torovo ustrezno znižana cestnina za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3,5 tone.

Pokličite PIC, če se odpravljate v to smer

V družbi za avtoceste zato voznikom in voznicam priporočajo, naj pred potjo pokličejo Prometno-informacijski center za državne ceste, na številko 1970, kjer jim bodo operaterji poskušali dati čim bolj aktualno in celovito informacijo o stanju na cestah. Stanje na avtocestah in hitrih cestah pa lahko preverijo tudi na brezplačni glasovni postaji 080 22 44 in na spletni strani www.promet.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.