Serija vlomov na Primorskem

Foto: Žurnal24 rop, zlatarna, koper, zlatarna celje
Kronika na Primorskem. Dopoldne sta dva moška oropala zlatarno, pred tem so policisti obravnavali že tri vlome. V Izoli se je nekdo znesel nad pnevmatikami.
Oglej si celoten članek

Dopoldne sta neznanca oropala zlatarno v Novi Gorici. Prodajalke nista poškodovala, iz zlatarne pa sta odnesla več kosov nakita. Podatki o škodi še niso znani. Policija zadevo še preiskuje. Sporočili so, da sta bila roparja visoka od 180 do 190 centimetrov, stara okoli 20 let in oblečena v temna oblačila.

Še pred tem so z novogoriške policije sporočili, da je včeraj neznanec skozi okno v pritličju vlomil v stanovanjsko hišo v Vrtojbi. Storilec je odnesel za približno 5000 evrov zlatega nakita.

V popoldanskem času pa je prav tako neznani storilec vlomil tudi v stanovanje na območju Nove Gorice. Neznanec je odnesel več kosov zlatnine in okoli sto evrov gotovine.

Neznanec je pristopil tudi do stanovanjske hiše v Novi Gorici in skozi okno v pritličju vlomil v stanovanjsko hišo. Odnesel je le pet evrov, so sporočili s PU Nova Gorica. Policisti so ugotovili še, da je neznan storilec vlomil tudi pri sosedu in odnesel več kosov zlatnine.

Koprski policisti pa so na avtocesti Koper–Ljubljana ustavili 61-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je napihal 0.98 mg/l, zato so ga pridržali. V Izoli pa je nekdo ponoči preluknjal tri pnevmatike na osebnem avtomobilu in s tem lastnika iz Sečovelj oškodoval za 300 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.