Serijska tatova. Neverjetno, za koliko sta nakradla.

Foto: Profimedia
Predrzneža sta povzročila za okoli 3700 evrov materialne škode.
Oglej si celoten članek

Policija je v torek ujela dva serijska tatova, ki sta izvajala več vrst tatvin v centru Ljubljane. Med 20. in 27. marcem sta namreč predrzna tatova v središču izvršila pet tatvin. V vseh primerih sta tatova pristopila do oškodovancev in nekatere sprva zamotila z vprašanji. Nato sta jim iz torbic ali žepov jaken ukradla mobilne telefone, denarnice in druge vrednejše predmete.

S PU Ljubljana so sporočili, da sta bila tatova stara 23 in 33 let. S svojimi tatvinami, ki sta jih izvrševala v obdobju enega tedna, pa sta povzročila za okoli 3700 evrov materialne škode. Oba sta bila tudi privedena k preiskovalnemu sodniku, ki je zanju nemudoma odredil pripor.

dezurni@styria-media.si

  Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:03 26. April 2023.

    Ta dva sodita na Dob!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.