Serijskima vlomilcema končno stopili na prste

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so prijeli moškega in žensko, ki sta osumljena vloma v najmanj 10 stanovanjskih hiš na območju Maribora in Ptuja. Zadnji izplen je bil vreden 3.500 evrov.
Oglej si celoten članek

Policisti policijske postaje Rače so pretekli četrtek prijeli 44-letnega moškega in 36-letno žensko iz Maribora, osumljena, da sta teden dni prej vlomila v stanovanjsko hišo v Radizelu. Tam sta ukradla več predmetov v vrednosti okoli 3.500 evrov.

Dan po prijetju so na domu obeh opravili hišno preiskavo, v kateri so našli več ukradenih predmetov.
Kot so še sporočili s Policijske uprave Maribor, so policisti ugotovili, da sta osumljenca vlomila še v devet stanovanjskih hiš na območju Maribora in Ptuja.

Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine bodo zoper oba podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.