Šest poškodovanih v čelnem trčenju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V čelnem trčenju dveh vozil se je poškodovalo šest ljudi.
Oglej si celoten članek

Okoli 17.15 se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. 50-letna hrvaška državljanka je vozila iz smeri razcpea Slivnica na avtocesti A1 oz. A4 proti Spodnjim Hočam oz. Mariboru.

Ko je pripeljala do prvega semaforiziranega križišča, je z vozilom pričela zavijati v levo, na regionalno cesto proti Slivnici oz. Slovenski Bistrici. Ob zavijanju v levo ni pustila mimo osebnega avtomobila, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 52-letni voznik, doma iz Slovenj Gradca. Vozili sta čelno trčili. 

V trčenju se je poškodovalo šest oseb. Poškodbe sta utrpela oba voznika. V vozilu, ki ga je vozil moški, so se lažje poškodovale osebe, stare 11, 43 in 53 let, 62-letna sopotnica pa huje. Vse poškodovane so odpeljali na zdravljenje v mariborski UKC. 

Policisti bodo pozvročiteljico kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Pri nobenem od voznikov ni elektronski indikator alkohola zaznal prisotnosti alkohola v organizmu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.