Sestanek Janše z vodstvom Patrie?

Foto: Žurnal24 Janša za zdaj namigovanj o sestanku z vodilnimi iz Patrie ni komentiral.
Po neuradnih informacijah naj bi se nekdanji premier Janez Janša v preteklosti sestal z vodstvom Patrie, poroča časnik Dnevnik. To naj bi ugotovili finski preiskovalci.
Oglej si celoten članek

Finski kriminalisti naj bi med zasliševanjem vodilnih iz Patrie naleteli na podatek, da se je z vrhom Patrie sestal tedaj slovenski premier Janez Janša. Časnik Dnevnik je informacijo preveril pri glavnem finskem preiskovalcu Kaju Eriku Björqvistu, ki pa je odgovoril: "Greste pa že zelo globoko v predkazenski postopek. Te informacije vam za zdaj ne morem potrditi.“

Dnevnik je v četrtek vprašanje naslovil tudi na Janeza Janšo, vendar so jim iz stranke SDS v petek sporočili, da odgovor ni možen, ker je Janša s strankarskimi tovariši na Triglavu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.