Sever in vzhod Ljubljane ohromljena

Foto: Žurnal24 (Foto: bralec)
Promet na ljubljanski obvoznici že ves popoldan krojijo prometne nesreče. Trenutno zaradi nesreče pri Sneberjah zastoj sega do razcepa Zadobrova.
Oglej si celoten članek

Začelo se je z okvaro na motorju dostavnega vozila na štajerski avtocesti pri Domžalah, zaradi katerega so morale pristojne službe za pol ure popolnoma zapreti avtocesto proti Celju. Kot posledica so nastali zastoji, ki so v popoldanski konici segali tudi na severno in vzhodno ljubljansko obvoznico, nastalo pa je še več drugih nesreč, ki so dodatno hromile promet.

Čeprav so posledice nesreče pri Domžalah kmalu odstranili, se zastoji nadaljujejo, trenutno je težava nesreča pri izvozu za Sneberje.

Foto: Žurnal24 Gne%C4%8Da, nesre%C4%8Da, obvoznica

 

Na prometno-informacijskem centru svetujejo, naj se peljejo po Dunajski cesti proti Črnučam, nato pa pot nadaljujejo proti Šentjakobu, kjer naj se priključijo na avtocesto. Druga možnost je Tomačevo–Trzin–Domžale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.