Sevnica: poledica v elitni soseski

Foto: Žurnal24 Sevnica, poledica, drsalnica Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Bralec Žurnala24) Foto: Žurnal24 Sevnica, poledica, drsalnica Foto: Žurnal24 Sevnica, poledica, drsalnica Foto: Žurnal24 Sevnica, poledica, drsalnica
Današnje lepo in zelo mrzlo vreme je lahko nalašč za nastanek poledice. Na "novoletno drsanje" v elitno sosesko na Drožanjski ulici v Sevnici vabi tudi naš bralec. Preberite zakaj?
Oglej si celoten članek

"Vabljeni na vsakoletno novoletno drsanje na visoko opevani elitni soseski na Drožanjski ulici, kjer se lahko močno polomite," svoje povabilo začenja bralec in dodaja, da se na mestih, kjer zaradi delnega asfaltiranja jaški "gledajo ven", ne pluži.

Vprašanja smo naslovili na občino Sevnica. Na odgovore še čakamo.

Bralec se ob tem sprašuje, zakaj se vsaj cesta ne posipa in kdo je za to odgovoren?

"Mogoče pa se bo moral polomiti kdo od elitnih stanovalcev, ki se bodo s časoma priselili, da bo kaj zaleglo, za nas staroselece pa je itak vseeno. Konkretno na fotografijah sta zraven doma dva upokojenca, pa se naj znajde vsak kakor se more," je še ogorčeno zapisal bralec.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.