Sevniški policisti uspešno združili družino

Foto: policija.si
Foto: policija.si
Sevniški policisti so z uspešno akcijo razveselili otroke in prav posebno mamo.
Oglej si celoten članek

V petek dopoldne je oškodovanec iz okolice Sevnice obvestil policiste, da naj bi mu neznanci z dvorišča stanovanjske hiše odtujili štiri pasje mladiče, stare mesec dni. Sevniški policisti so mu priskočili na pomoč, opravili razgovore in zbrali obvestila. 

Pregledali so širše območje in popoldne v 600 metrov oddaljenem gozdu našli prestrašene mladiče. "Vrnitve kosmatih pasjih kepic so se zelo razveselili prijaviteljevi otroci, najbolj pa seveda pasja mama," so policisti zapisali v sporočilu za javnost. 

Okoliščine izginotja mladičkov policisti še preiskujejo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:25 29. September 2016.

    policisti, vprašajte kinologe in boste takoj našli osumljenko!

  • 14:10 29. September 2016.

    Dober novinarski naslov tudi.

  • add
    14:06 29. September 2016.

    Dober piar odtehta resno delo ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.