Si bo policist napisal kazen za 200 evrov?

Foto: bralka
Foto: bralka
Čeprav v zimskih mesecih policisti stalno opozorjajo na prilagoditev hitrosti vožnje, primerno zimsko opremo in pravilno očiščen avtomobil, sami kršijo vsaj eno od teh pravil.
Oglej si celoten članek

Naša bralka je danes na Celovški cesti opazila dobro zasnežen policijski avtomobil, ki je imel zaradi snega na zadnjem vetrobranskem steklu zmanjšano vidljivost. Kako nevarno je lahko to, ni treba poudarjati in tega se zavedajo tudi možje v modrem, ki so v zimskih mesecih vedno pozorni na takšne voznike. A to jih ni zaustavilo pri tem, da se ne bi sami v tako zasneženem avtomobilu zapeljali po beli in spolzki Ljubljani.

Zakon sicer za tako neočiščena vozila predvideva kazen 200 evrov, vendar dvomimo, da si je policist v tem avtomobilu napisal globo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 21:26 4. Februar 2014.

    Že ta članek je malo tako napisan "vendar dvomimo, da si je policist napisal globo", a bejž no! Ta voznica …

  • jgm
    14:27 4. Februar 2014.

    Zadnjič sem se skozi celo Litijo izjemoma peljal 70, čeprav se vedno držim omejitev. Vozil sem namreč za policaji, ki …

  • 17:21 3. Februar 2014.

    Več trči ! Sam kemičnega je nekam založu !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.