SID preverja Stožice

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Neuradno: SID banka naročila študijo o upravičenosti projekta.
Oglej si celoten članek

SID banka, ki naj bi bila v konzorciju bank – ta naj bi Grepu posodil 150 milijonov evrov za dokončanje projekta v Stožicah –, je po naših neuradnih informacijah naročila študijo o upravičenosti te naložbe. “Poslovnih odnosov z morebitnimi komitenti ne moremo komentirati,” se je odzvala Mateja Širnik Nejedly, predstavnica za odnose z javnostmi v SID banki.

V SID banki niso želeli odgovoriti niti na vprašanje, zakaj naj bi naročili študijo, če je zasebni partner Grep že naredil študijo o ekonomski upravičenosti projekta.

Sicer pa so v Grepu nazadnje napovedali, da bodo do konca meseca podpisali najemne pogodbe za polovico površin v trgovskem središču, kar je pogoj, da bi sploh dobili kredit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.