Silovita nesreča v Celju

Foto: Žurnal24 (Foto: Jože Plešnik, Poklicna gasilska enota Celje)
Prometna nesreča reševalnega in osebnega vozila v Celju, v njej dva poškodovana. Reševalno vozilo obrnilo na bok, poškodovani pa še dve vozili na bližnjem pločniku.
Oglej si celoten članek

V križišču Dečkove ceste in Vrunčeve ulice v Celju sta sinoči ob enajsti uri trčili osebno in reševalno vozilo. Slednje je po trčenju obrnilo na bok. V siloviti nesreči sta bili poškodovani še dve vozili, ki sta bili parkirani na bližnjem pločniku.

Poškodovala sta se dva človeka, oba lažje, poroča tamkajšnji Regijski center za obveščanje.

Celjski gasilci so reševalcem pomagali pri reševanju udeležencem nesreče, poleg tega so reševalno vozilo pomagali postaviti nazaj na kolesa in ga odstranili z vozišča. Tako reševalno kot osebno vozilo sta bili v nesreči popolnoma uničeni.

 

Foto: Žurnal24

 

 

Policisti podrobnosti nesreče še zbirajo, zato v tem trenutku še ni znano, kdo je nesrečo zakrivil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.