Silovitega naleta sopotnik v avtu ni preživel

Foto: Gasilska brigada Maribor Prometna nesreča na avtocesti smrt nalet tovornjak Foto: Gasilska brigada Maribor Prometna nesreča na avtocesti smrt nalet tovornjak Foto: Gasilska brigada Maribor Prometna nesreča na avtocesti smrt nalet tovornjak Foto: Gasilska brigada Maribor Prometna nesreča na avtocesti smrt nalet tovornjak
Policija je pojasnila, kako je prišlo do tragične nesreče na podravski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je 40-letni Ptujčan vozil osebni avtomobil, nemških registrskih oznak, po podravski avtocesti A4, iz smeri Gruškovja proti Mariboru. Pri izvozu Marjeta na Dravskem polju je silovito trčil v
zadnji del tovornega priklopnega vozila, slovenskih registrskih oznak, ki ga je v isti smeri pravilno vozil 52-letni moški.

"V trčenju se je 36-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, doma iz okolice Ptuja, tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl. Voznik osebnega avtomobila se je v trčenju lažje telesno poškodoval. V osebnem avtomobilu ni bilo drugih oseb," so sporočili iz policije.

Policisti bodo voznika osebnega avtomobila kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. V letu 2019 je to že sedma smrtna prometna nesreča na območju PU Maribor.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:32 10. September 2019.

    To ni šlo s pametnim tempomatom, ker bi se ustavil. Kje je sovoznikov airbag? Čudne feltne z gumami na tleh. …

  • 17:19 10. September 2019.

    Zadaj štirje rafufenki - kot Titank pod kamion!

  • 16:57 10. September 2019.

    A je to tist Mercedes za 220.000 € ? Ne zgleda !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.