Silovito trčenje dveh vozil

Foto: PGD Žužemberk Fotografija je simbolična
Foto: PGD Žužemberk Fotografija je simbolična
Pred uvozom na avtocesto huda prometna nesreča-
Oglej si celoten članek

"Ob 14.35 smo bili obveščeni o hujši prometni nesreči na regionalni cesti med Pernico in Lenartom, izven naselja Lozane, pred uvozom na avtocesto," nam je sporočila Anita Kovacic Celofiga iz Policijske uprave Maribor. 

xxx

V trčenju dveh osebnih avtomobilov je 77-letni mo‎ški podlegel poškodbam. Njegovi trije sopotniki in voznica soudeleženega vozila so v bolnišnici. Resnost njihovih poskodb še ni znana, so pa vsi izven življenjske nevarnosti.
 
"Ogled kraja prometne nesreče je v zaključni fazi. Več informacij o okoliščinah prometne nesreče pa bo znanih po zaključku preiskave," dodaja.
 
Uprava RS za zaščito in reševanje je za črno kroniko sporočila, da so morali gasilci s PGD Maribor eno ukleščeno osebo reševati iz vozila.  
 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.