Silovito trčenje, rezali pločevino, da so prišli do poškodovanca

Foto: Gasilska enota Ribnica
Foto: Gasilska enota Ribnica
Da so prišli do ponesrečenca, so gasilci morali rezati pločevino.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne je v bližini Vrha nad Želimljami prišlo do hudega trka tovornega vozila in avtodoma, v katerem sta se poškodovali dve osebi. Ena je ostala ukleščena v vozilu. 

S tehničnim posegom so ga iz zmečkane pločevine rešili gasilci Gasilske enote Ribnica in Gasilske brigade Ljubljana, predali so ga reševalcem, ki so ga prepeljali v ljubljanski UKC. Druga oseba se je v nesreči lažje telesno poškodovala. 

xxx

Nesreča Ceste ponoči vzele rosno mlado življenje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:49 27. Avgust 2021.

    Take nesreče se dogajajo samo zaradi premajhne pazljivosti. Namesto srednje čtre na cestah bi morala biti kar ograjica, ker taki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.