Silovito trčenje usodno za voznika

Foto: Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbolična
Foto: Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbolična
V silovitem trčenju je umrl voznik osebnega avtomobila. Avtocesta je bila več ur zaprta.
Oglej si celoten članek

Policija je bila ob 4.20 obveščena o prometni nesreči na avtocesti iz smeri Unca proti Postojni. 29-letni voznik osebnega vozila, državljan Romunije, je iz neznanega razloga zapeljal na SOS nišo in silovito trčil v zadnji del ustavljenega tovornega vozila. Voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče umrl. 

Foto: Promet.si primorska avtocesta zastoj nesreča

Foto: Promet.si primorska avtocesta zastoj nesreča

 

 

 

 

 

 

 

Zaradi obravnave dogodka in odstranjevanja posledic nesreče je bila več ur zaprta avtocesta v smeri Kopra zaprta. Med Vrhniko in Uncem ter na regionalnih cestah od Planine in od Unca do Postojne še vedno nastajajo zastoji.   

 xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.