Simič bo vodil srbski Durs

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vlada Ivice Dačića bo nekdanjega direktorja slovenske davčne uprave imenovala za novega šefa srbskih dacarjev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji generalni direktor Dursa Ivan Simič bo na jutrišnji seji srbske vlade imenovan za novega direktorja davčne uprave republike Srbije, piše Požareport. Za enkrat naj bi sicer opravljal le funkcijo v. d. direktorja, s 1. februarjam pa naj bi bil imenovan za direktorja za dobo dveh let.

Informacijo o njegovem imenovanju je za Požareport potrdil tudi Simič. Ob tem je povedal, da ima tako slovensko kot srbsko državljanstvo.

Nekdanji direktor Dursa je že nekaj mesecev svetovalec srbske davčne uprave. Poleti je srbski minister za gospodarstvo Mlađan Dinkić preko Twitterja sporočil: "Da bi posodobili delo davčne uprave, sem kot svetovalca zaposlil tudi Ivana Simiča, nekdanjega direktorja Davčne uprave Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:31 15. Januar 2013.

    pa kaj se to lahko počne...??

  • 11:10 13. December 2012.

    v vsakem primeru so nasankal....

  • 23:59 12. December 2012.

    a ni to da maš dvojno državljanstvo nekako sporno ? Mislm človek, pa ne mislim nanj osebno, bi lahko tukaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.