Simobil že odpravil težave

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bralka iz Trbovelj je imela težave s Simobilovim omrežjem. Težave so načeloma že odpravljene, so povedali na podjetju.
Oglej si celoten članek

"Na našem območju ne deluje Simobilovo omrežje," je sporočila bralka iz Trbovelj. Na Simobilovem centru za pomoč naročnikom so ji povedali, da imajo težave, ki jih že odpravljajo, sama pa naj večkrat resetira telefonski aparat. "Težave so načeloma že odpravili, opravljajo pa še zadnje meritve, da bomo natančno vedeli, ali je vse v redu," nam je pojasnila Maja Ilec iz službe za korporativno komuniciranje v Simobilu. "Zgodila se je tehnična okvara na eni od baznih postaj," je dodala.

Tudi v soboto so imeli težave vsi, ki so poskušali iz Mobitela klicati v Simobil in obratno, kriva pa je bila pregreta oprema oziroma je šlo za odpoved prenosne opreme, ki v eni škatli združuje medomrežno povezavo proti Simobilu in tudi eno povezavo znotraj UMTS-omrežja, je takrat pojasnil podpredsednik uprave Telekoma Slovenije Zoran Vehovar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.