"Sin je v šoku. Rezali so ga s škarjami"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Štiriindvajsetletnega Igorja Fehirja naj bi ugrabili trgovci z organi. Zdaj je že doma, vendar je v šoku in ima ureznine po celem telesu.
Oglej si celoten članek

"Igor je doživel pekel, vendar se je vrnil živ in zdrav in to je najpomembnejše," je po vrnitvi 24-letnega sina Igorja Fehirja dejal njegov oče Rudolf Fehir.

Igor, ki je izginil v četrtek med kolesarjenjem, se je domov vrnil v nedeljo. Že v soboto je svojcem poslal SMS-sporočilo, da je v italijanski Vicenzi. Napisal je, da so ga ugrabili trije moški, a da mu je uspelo pobegniti in je zdaj na varnem, poroča Jutarnji list.

Igorja so že zaslišali policisti v Vicenzi in Trevisi ter hrvaški policisti. Kaj natančno se je dogajalo, ni jasno, so pa vse glasnejše domneve, da je bil žrtev trgovine z ljudmi.

"Vsi smo v šoku"

Rudolf ob tem dodaja, da so vsi v velikem šoku in da ima Igor rane po celem telesu. Zdaj naj bi bil že bolje, z dekletom je tudi odpotoval v Zagreb, da odmisli vse. "Ko so ga našli, je bil videti izredno slabo. Ureznine, ki so jih naredili s škarjami, ima po hrbtu, prsih in nogah," pripoveduje oče.

Dober učenec in marljiv fant

Igor je študent četrtega letnika medicinske fakultete in aktiven kolesar, zato znanci in prijatelji dvomijo, da bi pobegnil od doma. "Zagotovo govorimo o trgovini z organi. Igor je vzoren, dostojen, marljiv in vzgojen fant. Dobro poznam njegovega brata in celotno družino. Vem, da se zdaj govori marsikaj, vendar sem prepričan, da ni pobegnil," je dejal sosed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:12 3. Julij 2012.

    že na fotki je tapravi. mu glava pokaže :D

  • 16:10 3. Julij 2012.

    erikkk<br /><br />trgovci z organi so profesionalci, ne pa amaterji ki ti s škarjami povzročijo površinske rane, kot drugo je …

  • 13:14 3. Julij 2012.

    Trgovci z organi režejo človeka brez anastezije pri polnem zavedanju ker so organi tako najbolj sveži in uporabni za prodajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.