Sin pretepal očeta, umirili so ga šele policisti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so včeraj poskušali umiriti moškega, ki je pretepal svojega očeta. Zoper njega so morali uporabiti prisilna sredstva.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti so v ponedeljek zvečer posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru. Triinšestdesetletni moški, ki je bil pod vplivom alkohola, je pretepal svojega 86-letnega očeta.

Moški se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval njihovih ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odvzeli prostost. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.